App Webáruház Optimalizálás

App Webáruház, SEO Optimalizálás

Hogyan segítheti alkalmazásfejlesztő cégét az ASO szakértő ?

2015. október 07. 06:22 - seohungary

az ASO szaktudás néhány pontban

aso_szakerto_vagyok.jpg

Egyre nagyobb igény van az ASO tudással rendelkező szakemberekre, elég ha csak a legismertebb szabadúszó platformok ( Upwork, Freelancer stb. ) feladat listáját böngészve rákeresünk erre" ASO Expert " vagy " App Store Optimization Expert " és rengeteg projekt közül válogathatnak a szakértők.

De mit is csinál egy ASO szakértő és hogyan lehet Ő hasznos munkatársa mobil alkalmazásfejlesztő vállalkozásának ?

Néhány mondatban az app webáruház optimalizáló munkájáról:

 

  • több éves hazai és nemzetközi SEO, SEM, SMO, linképítés tudással és munkatapasztalattal rendelkezik.

 

  • ismeri a modern digitális trendeknek megfelelő online marketing eszközök használatát ideértve az analizáló, kutató és az eredményességet nyomonkövető eszközöket is.

 

  • mestere a cím, kulcsszó kutatás, termékleírások, termék fotók beállításának az app store-okban, tudja mi konvertál és mi az, ami nem.

 

  • A/B teszteli is a különböző beállítási lehetőségeket.

 

 

  • magasabb organikus helyezést tud elérni az adott alkalmazásra a Google Play, Apple Store vagy Windows Phone webáruházában.

 

  • szakértelmével az Ön vállalatának a mobil alkalmazásai nagyobb ( potenciális vásárló ) közönséghez jut el, növekvő számban kerülnek letöltésre és ennek eredményeként ROI befektetése már rövidebb távon is megtérül.

 

Vegyen részt a mindennapi a digitális marketing szakterületet érintő kérdés-felelek beszélgetéseinkben a Facebook csoportunkban !

 Előző cikkemet itt olvashatja !

 

View Zsolt Pasztor's profile on LinkedIn

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://appwebaruhazoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr457920098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása