App Webáruház Optimalizálás

App Webáruház, SEO Optimalizálás

SEO esettanulmány: 800%-os organikus forgalom növekedés 9 hónap alatt !

2015. november 19. 08:33 - seohungary

Iparág: szépségápolás, egészség

Projekt kezdete: 2015 március 13.

Vizsgált időszak: 2015.03.13. - 2015.04.13.

                            2015.10.19. - 2015.11.18.

 

1.Organikus adatok elemzése

 

A projekt kezdetén az első hónap és az utolsó hónap organikus forgalmi adatainak összehasonlítása egy olyan " high competitive " kulcszóra, amelyre havi 4.400 keresés van !

 

800.png

  • 800%-osra emelkedett az organikus találatok száma erre a fő kulcsszóra !

 

2. Első helyezés

 

 elso_hely_4400_havi_keresessel.png

 

  • A gondosan kielemzett, kiválasztott és releváns long-tail kulcsszavaknak és a hatékony linképítésnek köszönhetően ez a kulcsszó elérte a Top 1-et !

 

3. Új látogatók 

 

 

uj_felhasznalok_aranya.png

  •  Az új látogatók száma 450%-al növekedett meg a projekt kezdeti adataihoz viszonyítva !

 

4. Kereső konzol adatai

 

megjelenitesek.png

 

  • A Kereső Konzol adatait is megvizsgálva a " Megjelenítések " száma is növekedett a kezdeti adatokkal összehasonlítva !

 

Összegzés:

 

  • A projekt kezdetén Google Pingvin algoritmikus büntetést kapott a kliensem weboldala, amely az organikus találatok csökkenésében mutatkozott meg, de a SEO kampányomnak köszönhetően és a disawow eszközt mellőzve sikerült visszájára fordítanom a forgalom zuhanást.

 

  •  Számos olyan alacsony és közepesen competitive kulcsszóra építettem linkeket, amelyeknél ugyancsak magasabb rangsorolást sikerült elérnem és elérték a Top 10-et.

 

  • A külső hivatkozások forrásait körültekintően elemeztem DA, PA és egyéb SEO mérőszámok alapján, majd a konkurencia " backlink " profilját is megvizsgálva helyeztem ki a linkeket, melyek végsősoron ehhez a kitűnő eredményhez vezettek.

 

A SEO stratégiám folyamatos kontrolt igényel és nem szabad hátradőlve azt hinni, hogy ez örökké így lesz, mert az állandó kereső motor frissítések a Google részéről bármikor visszájára fordíthatják ezt a történést és akkor meg kell tenni a szükséges lépéseket a Google irányelvei szerint !

 

Google+ | Twitter | Facebook 

 

View Zsolt Pasztor's profile on LinkedIn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appwebaruhazoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr18090514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása