App Webáruház Optimalizálás

App Webáruház, SEO Optimalizálás

Hol tartják a gazdagok a pénzüket?

2021. június 17. 15:08 - seohungary

Tudd meg, hol tartják a leggazdagabb emberek a pénzüket!

Infographic: Where the Rich Park Their Money | Statista

Hol tartják a leggazdagabbak a pénzüket? 

 

A Statista adatai szerint az alpesi köztársaságban tehát Svájcban parkoló privát offshore magánvagyon 2020-ban elérte a 2,4 billió dollárt - a negyede ha globálisan nézzük. A legnagyobb növekedést azonban Hongkongban és Szingapúrban lehet tapasztalni - a lista első és második helyezettjeként - ami a kínai anyaországban létrehozott vagyongyarapodás miatt következhetett be.

Az offshore magánvagyon - vagy a határokon átnyúló vagyon - szintén olyan adóbarát területeken halmozódott fel, mint a UK's Channel Islands és Isle of Man, valamint az Egyesült Arab Emírségek és Luxemburg. Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság a 4. és a 8. helyen van ebben a tekintetben.

Míg Kína növekvő befolyása Hongkongban és a kapcsolódó tiltakozó mozgalom nem volt jelentős hatással az offshore vagyon felhalmozására a területen, a fejlődés a helyi befektetőket arra késztetheti, hogy a jövőben egyre inkább Szingapúrban gyarapítsák vagyonukat.

Forrás: statista

Olvasd el az előző posztot is itt: Cardano Ada Kriptovaluta Bemutatása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appwebaruhazoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr3416596790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása