App Webáruház Optimalizálás

App Webáruház, SEO Optimalizálás

Hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a Gate.io VISA Kártya!

2024. február 03. 05:48 - seohungary

Érkezik hazánkba a Gate.io VISA Kártya

gate_card.jpg

Izgalmas hírt közölt az email feliratkozókkal a Gate.io kripto tőzsde miszerint - a Gate VISA Kártya hamarosan további 10 országban lesz elérhető, ami jelentős mérföldkőnek számít a cég nemzetközi terjeszkedését illetően.

Hamarosan Liechtenstein, Bulgária, a Cseh Köztársaság, Dánia, MAGYARORSZÁG, Izland, Norvégia, Lengyelország, Románia, Svédország lakosaira is kiterjesztik a kártyát. Ez a bővítés azt jelenti, hogy a Gate VISA Card hamarosan még több európai felhasználó számára lesz elérhető.

Íme egy gyors áttekintés arról, hogy mit is kínál a Gate.io VISA Kártya:

💸 Azonnali cashback USDT-ben: A Gate Card az egyetlen olyan kártya a piacon, amely közvetlen és azonnali cashbacket biztosít minden költési tranzakció után, mindezt USDT-ben.

🌐 Széles körű kriptopénz támogatás: A Gate.io által támogatott kártya több mint 100 kriptovaluta feltöltését támogatja, így páratlan rugalmasságot biztosít digitális eszközeid kezelésében.

📱 Google Pay kompatibilitás: Kényelmesen összekötheted a Gate kártyádat a Google Pay-el, ezáltal biztosítva a zökkenőmentes és biztonságos tranzakciókat.

Ha Te is az említett 10 EEA-ország valamelyikében laksz, akkor érdemes feliratkoznod a Gate Card várólistára ide kattintva, hogy az elsők között ismerd meg a Gate Cardot.

Szeretnél takarékoskodni, de még nincs TBSZ számlád? Ismerd meg a LighYear tartós befektetési számláját az előző cikkemben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appwebaruhazoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr2518317719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása