App Webáruház Optimalizálás

App Webáruház, SEO Optimalizálás

Mi az a tartós befektetési számla?

2024. január 17. 11:18 - seohungary

Ismerd meg a LightYear többdevizás TBSZ számlát

tbsz_1.png

A Lightyear egy olyan új online brókercég, amely célja, hogy a befektetést egyszerűbbé és hozzáférhetőbbé tegye a lakosság számára.

A Lightyear kínálata magában foglalja a részvények, ETF-ek, CFD-k, opciók és kötvények kereskedését. A cég kiemelt figyelmet fordít a szolgáltatások egyszerűségére és átláthatóságára. A Lightyear platformja egyszerűen használható, és a cég számos oktatóanyagot kínál a befektetés megkezdéséhez.

A Lightyear 2023-ban Magyarországon is elérhetővé vált. A cég magyar nyelvű honlapja és ügyfélszolgálata biztosítja a magyar befektetők számára a megfelelő támogatást.

A Lightyear fő jellemzői a következők:

  • Egyszerű és átlátható platform
  • Alacsony díjak
  • Többféle eszköz kereskedése
  • Széleskörű oktatási anyagok
  • Magyar nyelvű támogatás

A Lightyear egy jó választás lehet azoknak a befektetőknek, akik egyszerű és megfizethető módon szeretnének befektetni. A cég szolgáltatásai különösen alkalmasak lehetnek a kezdő befektetőknek.

Ingyenes TBSZ számla

 

tbsz_ingyenes.png

A következőkben röviden bemutatjuk a Lightyear egyes szolgáltatásait:

Részvények és ETF-ek

A Lightyear kínálatában több mint 100.000 részvény és ETF szerepel. A részvények és ETF-ek kereskedése a cégnél díjmentes.

CFD-k

A Lightyear CFD-ken keresztül kínál befektetési lehetőséget a részvényekre, az ETF-ekre, a devizaárfolyamokra, az árupiacra és az indexekre. A CFD-k kereskedése a cégnél 0,02%-os jutalékért lehetséges.

Opciók

A Lightyear opciókon keresztül kínál befektetési lehetőséget a részvényekre, az ETF-ekre és a devizaárfolyamokra. Az opciók kereskedése a cégnél 0,03%-os jutalékért lehetséges.

Kötvények

A Lightyear kötvényeken keresztül kínál befektetési lehetőséget a vállalati és kormányzati kötvényekre. A kötvények kereskedése a cégnél 0,05%-os jutalékért lehetséges.

tbsz_mukodese.png

Többféle eszköz kereskedése

A Lightyear lehetővé teszi a befektetők számára, hogy egyszerre többféle eszközt is kereskedjenek. Ez a lehetőség különösen előnyös lehet a diverzifikáció szempontjából.

Alacsony díjak

A Lightyear díjai versenyképesek a piacon. A részvények és ETF-ek kereskedése díjmentes, a CFD-k, az opciók és a kötvények kereskedése pedig alacsony jutalékért lehetséges.

Széleskörű oktatási anyagok

A Lightyear számos oktatóanyagot kínál a befektetés megkezdéséhez. A cég weboldalán és YouTube-csatornáján találhatók videók, cikkek és e-bookok a befektetés alapjairól, valamint a különböző eszközökről és stratégiákról.

Magyar nyelvű támogatás

A Lightyear magyar nyelvű honlapja és ügyfélszolgálata biztosítja a magyar befektetők számára a megfelelő támogatást.

TBSZ számla nyitása

Konklúzió: Diverzifikáld befektetési portfóliódat! Nyiss ingyenes TBSZ számlát még ma! Ha 3 évig tartod a befektetéseidet - csökkentheted az adókulcsod 10%-ra. Ha pedig 5 évig tartod a befektetéseidet - csökkentheted az adókulcsod 0%-ra a TBSZ számládon.

Regisztrálj, majd töltsd fel a számládat legalább 20.000 Ft-al és kapsz 3.500 Ft-ot INGYEN a kezdéshez.

Kezd itt --> Tartós befektetési számla

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appwebaruhazoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr1918304935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása