App Webáruház Optimalizálás

App Webáruház, SEO Optimalizálás

Hogyan működik az Aliexpress dropshipping vállalkozás ?

2017. február 21. 11:15 - seohungary

minden az Aliexpress dropshippingről...

what-is-dropshipping-business.png

 

Mi is az a dropshipping és hogyan működik az Aliexpress üzleti vállalkozás ?

 

Mi a dropshipping üzleti modell?

A Dropshipping egy egyszerű és modern e-kereskedelemi üzleti modell, amely lehetővé teszi, hogy online értékesítsen tételeket anélkül, hogy nagy raktárkészletet tartana fent. Az AliExpress megkönnyíti megtalálni azokat a termékeket, melyeket árusíthat webshopjában anélkül, hogy aggódnia kellene a raktározás vagy szállítás miatt. A termékekért nagykereskedelmi áron fizethet, és dropshippingelheti azokat közvetlenül az ügyfelek számára.

Béreljen webáruházat !

A sikeres Aliexpress dropshipping üzlettulajdonosok automatizált eCommerce megoldásokat használnak erre a célra. A legegyszerűbb és legnépszerűbb opció a Shopify, amely egy könnyen átlátható és kezelhető felülettel rendelkezik egy otthonról is működtethető e-kereskedelmi vállalkozás beindítására.

Iratkozzon fel a 14 napos ingyenes próbaverzióra itt: Shopify.

www_seohungary_eu.png

Shopify alkalmazások

Nem kétséges, hogy az egyik legnépszerűbb alkalmazás a Shopify app store-ban, több mint 400+ pozitív visszajelzéssel az Oberlo app. Ez az applikáció segíti a webshop tulajdonosok munkáját abban, hogy az egyszerű telepítés után importálhatja az Oberloval az AliExpressről a kiválasztott termékeket, majd szerkesztheti is azokat pl. képek, címek, leírások, tulajdonságok stb. hozzáadásával.

Ha egy felhasználó végül vásárol a webshopban, az Oberlo leköveti a vásárlás folyamatát és kezeli a szállítási folyamatot is, ennek eredményeképpen Ön rengeteg időt megspórolhat !

Az Oberlo app 14 napig ingyenesen kipróbálható. Mire vár ? Próbálja ki most!

Online marketing

Használja a SEO, Adwords PPC, Facebook, Instagram, Pinterest marketing jól bevált módszereit webhopja reklámozására, melyhez itt talál segítséget.

Indíts Shopify webáruházat most, melyet 14 napig INGYEN kipróbálhatsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appwebaruhazoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr8712277673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása